Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14659
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНестеренко, Світлана Анатоліївна-
dc.contributor.authorНестеренко, Светлана Анатольевна-
dc.contributor.authorNesterenko, Svitlana-
dc.contributor.authorКовганко, А.-
dc.date.accessioned2021-06-14T06:52:26Z-
dc.date.available2021-06-14T06:52:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14659-
dc.description.abstractУ ринковій економіці інновації являють собою ефективний засіб конкурентної боротьби ведуть до створення нових потреб, зниження собівартості продукції, притоку інвестицій, підвищенню іміджу (рейтингу) виробника нових продуктів, відкриття і захоплення нових ринків, в тому числі і зовнішніх. Ключовим завданням розвитку економіки є інноваційне оновлення технологій і виробленої продукції. Це основа економічного зростання, задоволення постійно зростаючих потреб населення в різноманітних і якісних товарах і послугах. У цих умовах інноваційною діяльністю повинні займатися всі організації, усі суб'єкти господарювання. Інноваційна діяльність забезпечує їм конкурентні переваги, сприяє зміцненню та розширенню їх положення на ринку.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСталий розвиток аграрної сфери: інженерно-економічне забезпечення: матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції (Бережани, 5 листопада 2020 р.);С. 83-85-
dc.subjectринкова економікаuk
dc.subjectінноваційне оновленняuk
dc.subjectінноваційна діяльністьuk
dc.subjectконкурентні перевагиuk
dc.subjectінноваційна системаuk
dc.titleІнноваційна активність як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємстваuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Менеджмент

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Нестеренко С.А,,Ковганко.pdf280.19 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.