Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14635
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОстровський, М. М.-
dc.contributor.authorІщенко, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorИщенко, Ольга Анатольевна-
dc.contributor.authorIshchenko, Olha-
dc.date.accessioned2021-06-11T10:55:27Z-
dc.date.available2021-06-11T10:55:27Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14635-
dc.description.abstractНеобхідність підвищення виробництва сирів є важливим завданням харчової промисловості у зв’язку з тим, що він займає особливе місце серед молочних продуктів. За харчовою й енергетичною цінністю сир займає високі місця, бо має у своєму складі всі життєво необхідні компоненти харчування. Це продукт з високим вмістом білка є повноцінний харчовий продукт, який можна отримати в результаті ферментативного згортання молока, виділення сирної маси з подальшим концентруванням і дозріванням.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesActual aspects of development in the context of globalization: Abstracts of IX International Scientific and Practical Conference;Pp. 209-212-
dc.subjectякість молокаuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectтехнології виробництва сируuk
dc.subjectвершкиuk
dc.subjectжірністьuk
dc.subjectбілокuk
dc.titleВизначення оптимальної кількості компонентів для нормалізації молокаuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Вища математика та фізика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези 7.pdf1.09 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.