Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14635
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Островський, М. М. | - |
dc.contributor.author | Іщенко, Ольга Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Ищенко, Ольга Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Ishchenko, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-11T10:55:27Z | - |
dc.date.available | 2021-06-11T10:55:27Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14635 | - |
dc.description.abstract | Необхідність підвищення виробництва сирів є важливим завданням харчової промисловості у зв’язку з тим, що він займає особливе місце серед молочних продуктів. За харчовою й енергетичною цінністю сир займає високі місця, бо має у своєму складі всі життєво необхідні компоненти харчування. Це продукт з високим вмістом білка є повноцінний харчовий продукт, який можна отримати в результаті ферментативного згортання молока, виділення сирної маси з подальшим концентруванням і дозріванням. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Actual aspects of development in the context of globalization: Abstracts of IX International Scientific and Practical Conference;Pp. 209-212 | - |
dc.subject | якість молока | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | технології виробництва сиру | uk |
dc.subject | вершки | uk |
dc.subject | жірність | uk |
dc.subject | білок | uk |
dc.title | Визначення оптимальної кількості компонентів для нормалізації молока | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Вища математика та фізика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези 7.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.