Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14621
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГерасько, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorГерасько, Татьяна Владимировна-
dc.contributor.authorHerasko, Tetiana-
dc.date.accessioned2021-06-11T08:12:54Z-
dc.date.available2021-06-11T08:12:54Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14621-
dc.description.abstractМетою цієї роботи було визначити вміст біологічно активних речовин у плодах черешні в умовах задерніння.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПоліський університетuk
dc.relation.ispartofseriesСучасні тенденції розвитку галузі землеробства: проблеми та шляхи їх вирішення: матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (Житомір, 3-4 черв. 2021 р.);С. 38 – 40-
dc.subjectчерешняuk
dc.subjectплоди черешніuk
dc.subjectнауково-дослідний сад Таврійського державного агротехнологічного університетуuk
dc.subjectсорт Ділемаuk
dc.subjectгрунтuk
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk
dc.titleВміст біологічно активних речовин у плодах черешні за умов задернінняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1..pdf149.23 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.