Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14563
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкляр, Радміла Вікторівна-
dc.contributor.authorСкляр, Радмила Викторовна-
dc.contributor.authorSkliar, Radmila-
dc.contributor.authorГузь, О. О.-
dc.date.accessioned2021-06-10T07:32:44Z-
dc.date.available2021-06-10T07:32:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14563-
dc.description.abstractВ даний час промислове птахівництво прискореними темпами нарощує виробництво яєць і м'яса птиці. Потужне технічне переозброєння птахофабрик дозволяє створити надійну базу для збіль-шення продуктивності праці. Однак наслідком цього є не тільки скорочення матеріальних і фінансових витрат на отримання основної продукції, але і зростання надходження органічних відходів, які становлять потенційну екологічну небезпеку, забруднюючи навколишнє середовище територій, де функціонують великі птахівницькі комплексиuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherК.: Видавничий центр НУБіП Україниuk
dc.relation.ispartofseriesКрамаровські читання: збірник тез VІІ Міжнародної науково-технічної конференції (20-21 лютого);С. 206-209-
dc.subjectпромислове птахівництвоuk
dc.subjectвиробництво яєцьuk
dc.subjectвиробництво м'яса птиціuk
dc.subjectтехнічне переозброєння птахофабрикuk
dc.subjectорганічні відходи птахівництваuk
dc.subjectекологічна небезпекаuk
dc.subjectвеликі птахівницькі комплексиuk
dc.titleАналіз вимог до технологій підготування пташиного посліду до використанняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf608.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.