Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14455
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шостака, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-07T12:08:12Z | - |
dc.date.available | 2021-06-07T12:08:12Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14455 | - |
dc.description.abstract | Сучасні готелі відрізняються один від одного за функціональним призначенням, місткістю, поверховістю, типами конструкцій, рівнями комфорту, режимом експлуатації, місцезнаходженням, рівнем цін тощо. Організація внутрішнього простору являє собою зорово обмежене, штучно створене середовище, яке забезпечує нормальні умови життєдіяльності людини та має великий естетичний та психофізичний вплив на людину, забезпечуючи комфортність її перебування в готелі | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали viiі Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2020 року . Факультет агротехнологій та екології;С. 50 | - |
dc.subject | сучасні готелі | uk |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk |
dc.subject | готельне господарство | uk |
dc.subject | основні приміщення | uk |
dc.subject | допоміжні приміщення | uk |
dc.subject | приміщення житлової групи | uk |
dc.subject | приміщення нежитлової групи | uk |
dc.title | Функціональна організація приміщень на підприємствах готельного господарства | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Карман, Шостака.pdf | 675.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.