Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14455
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШостака, В. С.-
dc.date.accessioned2021-06-07T12:08:12Z-
dc.date.available2021-06-07T12:08:12Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14455-
dc.description.abstractСучасні готелі відрізняються один від одного за функціональним призначенням, місткістю, поверховістю, типами конструкцій, рівнями комфорту, режимом експлуатації, місцезнаходженням, рівнем цін тощо. Організація внутрішнього простору являє собою зорово обмежене, штучно створене середовище, яке забезпечує нормальні умови життєдіяльності людини та має великий естетичний та психофізичний вплив на людину, забезпечуючи комфортність її перебування в готеліuk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали viiі Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2020 року . Факультет агротехнологій та екології;С. 50-
dc.subjectсучасні готеліuk
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk
dc.subjectготельне господарствоuk
dc.subjectосновні приміщенняuk
dc.subjectдопоміжні приміщенняuk
dc.subjectприміщення житлової групиuk
dc.subjectприміщення нежитлової групиuk
dc.titleФункціональна організація приміщень на підприємствах готельного господарстваuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карман, Шостака.pdf675.94 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.