Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14349
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Попова, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Попова, Ирина Алексеевна | - |
dc.contributor.author | Popova, Iryna | - |
dc.contributor.author | Іванов, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-03T11:54:49Z | - |
dc.date.available | 2021-06-03T11:54:49Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14349 | - |
dc.description.abstract | Сироваріння ставить особливі вимоги до якості молока. Крім того, що молоко має відповідати загальним вимогам до сировини для молочної промисловості, воно ще й повинно бути біологічно повноцінним, придатним для виробництва сиру, утворювати щільний згусток під дією сичужного ферменту. Кількість цієї мікрофлори в молоці визначає ступінь його зрілості та придатність його до сквашуванню, тому свіжовидоєне молоко вважається малопридатним для виготовлення сиру. Жирність – один з основних показників товарної якості сиру. Тому молоко спочатку сепарують, а потім нормалізують вершками до потрібної жирності готового сиру. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали IІI Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (Мелітополь, 15 квітня - 29 квітня 2021 р.);С. 68-69 | - |
dc.subject | сироваріння | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | молочна промисловість | uk |
dc.subject | жирність | uk |
dc.subject | сир | uk |
dc.subject | електропривід молочних сепараторів | uk |
dc.subject | сепаратор-вершковідділювач | uk |
dc.title | Вибір раціональної потужності приводного електродвигуна сепаратора-вершковідділювача | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали IІI_Всеукр_наук-практ_інтернет-конференції 15-29_04_2021-68-69.pdf | 539.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.