Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14298
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШестопалов, О. П.-
dc.date.accessioned2021-06-03T05:49:32Z-
dc.date.available2021-06-03T05:49:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14298-
dc.description.abstractПід час переробки м’ясної сировини на технологічному обладнанні здійснюють основні (подрібнення, перемішування, варіння, формування тощо) та допоміжні (завантаження, переміщення, контроль якості, вивантаження й транспортування) операції. Залежно від участі людини в цих операціях, машини й обладнання для переробки м’яса бувають: автоматичні, напівавтоматичні та ручні або неавтоматичні, на яких частину чи всі операції виконують вручну.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф. (26 - 30 квітня 2021 р.);С. 76-
dc.subjectм'ясопереробна промисловістьuk
dc.subjectприготування форшуuk
dc.subjectпідрібнення м'ясаuk
dc.subjectподрібнення фаршуuk
dc.titleКласифікація обладнання для приготування фаршуuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf186.35 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.