Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14247
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчев, Сергій Володимировичuk
dc.contributor.advisorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.advisorKiurchеv, Serhiiuk
dc.contributor.authorШестопалов, О. П.-
dc.date.accessioned2021-06-01T12:39:11Z-
dc.date.available2021-06-01T12:39:11Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14247-
dc.description.abstractЗапропоновані основні особливості виробництва соків.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 111-112-
dc.subjectвиробництво соківuk
dc.subjectфруктове пюреuk
dc.subjectовочеве пюреuk
dc.subjectпереробкаuk
dc.subjectтараuk
dc.titleОсобливості технології виробництва соківuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf278.58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.