Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14247
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кюрчев, Сергій Володимирович | uk |
dc.contributor.advisor | Кюрчев, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.advisor | Kiurchеv, Serhii | uk |
dc.contributor.author | Шестопалов, О. П. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-01T12:39:11Z | - |
dc.date.available | 2021-06-01T12:39:11Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14247 | - |
dc.description.abstract | Запропоновані основні особливості виробництва соків. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 111-112 | - |
dc.subject | виробництво соків | uk |
dc.subject | фруктове пюре | uk |
dc.subject | овочеве пюре | uk |
dc.subject | переробка | uk |
dc.subject | тара | uk |
dc.title | Особливості технології виробництва соків | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.