Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14240
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКюрчев, Сергей Владимировичuk
dc.contributor.advisorКюрчев, Сергій Володимировичuk
dc.contributor.advisorKiurchev, Serhiiuk
dc.contributor.authorТетервак, І. Р.-
dc.date.accessioned2021-06-01T12:15:46Z-
dc.date.available2021-06-01T12:15:46Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14240-
dc.description.abstractЗапропоновані різновиди отримання яблучного сока та етапи виробництва.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 91-92-
dc.subjectяблучний сікuk
dc.subjectпереробка яблукuk
dc.subjectвиробництво сокуuk
dc.subjectсортуванняuk
dc.subjectфасуванняuk
dc.titleВиди яблучних соків та етапи виробництваuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf278.66 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.