Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14229
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолесніков, Максим Олександрович-
dc.contributor.authorКолесников, Максим Александрович-
dc.contributor.authorKolesnikov, Maksym-
dc.contributor.authorПащенко, Юлія Петрівна-
dc.contributor.authorПащенко, Юлия Петровна-
dc.contributor.authorPashchenko, Yuliia-
dc.date.accessioned2021-06-01T10:46:52Z-
dc.date.available2021-06-01T10:46:52Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14229-
dc.description.abstractМетою роботи було з’ясувати особливості впливу токоферолу різних концентрацій на вміст продуктів пероксидації ліпідів та вільного проліну як маркерів оксидативного ураження за умов модельного сольового стресу в період раннього онтогенезу рослин кукурудзи (Zea mais L.).uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesАктуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 110-113-
dc.subjectзасоленняuk
dc.subjectкукурудзаuk
dc.subjectнасіння кукурудзи сорту Порумбеньuk
dc.subjectпророщення насінняuk
dc.subjectпролінuk
dc.subjectоксидативний стан рослин кукурудзиuk
dc.titleВплив препарату на основі токоферолу на оксидативний стан проростків кукурудзи за умов лабораторного сольового навантаженняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
матеріали конференції квітень 2021-111-114.pdf324.1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.