Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14188
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШеховцова, Д. С.-
dc.date.accessioned2021-06-01T06:57:57Z-
dc.date.available2021-06-01T06:57:57Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14188-
dc.description.abstractСучасні технології консервної промисловості дають можливість виробляти широкий асортимент високоякісної продукції і задовольняти різноманітні потреби населення у підтримці збалансованої структури харчування.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesАктуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 159-160-
dc.subjectплодоовочеві консервиuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectконсерви з цільноплідних томатівuk
dc.subjectтоматиuk
dc.subjectГОСТ 20463-75uk
dc.subjectпереробка сировиниuk
dc.titleЯкість сировини – запорука підвищення конкурентоспроможності готової продукціїuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61.pdf204.42 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.