Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14185
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Островський, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-01T06:47:38Z | - |
dc.date.available | 2021-06-01T06:47:38Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14185 | - |
dc.description.abstract | Метою наших аналітичних досліджень був аналіз можливості виготовлення варення з кульбаби лікарської з додаванням фруктозо-глюкозного сиропу для людей хворих на цукровий діабет. Запропоновано технологічну схему виготовлення варення. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 156-158 | - |
dc.subject | фруктозо-глюкозний сироп | uk |
dc.subject | варення з кульбаби | uk |
dc.subject | кульбаба | uk |
dc.subject | харчування | uk |
dc.subject | рід Taraxacum | uk |
dc.subject | варення | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва варення з кульбаби | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.