Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14185
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОстровський, М. М.-
dc.date.accessioned2021-06-01T06:47:38Z-
dc.date.available2021-06-01T06:47:38Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14185-
dc.description.abstractМетою наших аналітичних досліджень був аналіз можливості виготовлення варення з кульбаби лікарської з додаванням фруктозо-глюкозного сиропу для людей хворих на цукровий діабет. Запропоновано технологічну схему виготовлення варення.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesАктуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 156-158-
dc.subjectфруктозо-глюкозний сиропuk
dc.subjectварення з кульбабиuk
dc.subjectкульбабаuk
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectрід Taraxacumuk
dc.subjectваренняuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва варення з кульбабиuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
60.pdf267.3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.