Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14182
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лаврова, І. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-01T06:36:06Z | - |
dc.date.available | 2021-06-01T06:36:06Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14182 | - |
dc.description.abstract | Гарбуз – рекордсмен за вмістом калію (200 мг/100 г). Кількість заліза, що міститься у гарбузі, перевищує вміст цього елемента в яблуках. В гарбузі міститься 1 г білка на 100 г гарбуза. Таким чином, кількість білка в ньому більша ніж у перепелиних яйцях. На 90 % гарбуз складається з води (після кавуна він стоїть на другому місці по вмісту води). М′якоть гарбуза багата на цінний для дітей вітамін D. Каротину в гарбузі у п’ять разів більше ніж у моркві. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 150-152 | - |
dc.subject | гарбуз | uk |
dc.subject | природний засіб очищення крові | uk |
dc.subject | пастила | uk |
dc.subject | фруктово-ягідного пюре | uk |
dc.subject | яблуко | uk |
dc.subject | схема виробництва пастили | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва пастили із гарбузового пюре | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.