Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14182
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛаврова, І. С.-
dc.date.accessioned2021-06-01T06:36:06Z-
dc.date.available2021-06-01T06:36:06Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14182-
dc.description.abstractГарбуз – рекордсмен за вмістом калію (200 мг/100 г). Кількість заліза, що міститься у гарбузі, перевищує вміст цього елемента в яблуках. В гарбузі міститься 1 г білка на 100 г гарбуза. Таким чином, кількість білка в ньому більша ніж у перепелиних яйцях. На 90 % гарбуз складається з води (після кавуна він стоїть на другому місці по вмісту води). М′якоть гарбуза багата на цінний для дітей вітамін D. Каротину в гарбузі у п’ять разів більше ніж у моркві.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesАктуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 150-152-
dc.subjectгарбузuk
dc.subjectприродний засіб очищення кровіuk
dc.subjectпастилаuk
dc.subjectфруктово-ягідного пюреuk
dc.subjectяблукоuk
dc.subjectсхема виробництва пастилиuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва пастили із гарбузового пюреuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
57.pdf235.22 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.