Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14181
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоробова, Я. В.-
dc.date.accessioned2021-06-01T06:28:19Z-
dc.date.available2021-06-01T06:28:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14181-
dc.description.abstractВ даний час для створення газового середовища і тривалого зберігання фруктів у регульованій атмосфері застосовують технологію ULO (Ultra Low Oxygen) - зберігання з ультранизьким вмістом кисню в камері (менше 1-1,5%). Для реалізації цієї технології застосовуються холодильні камери необхідної герметичності і відповідне технологічне обладнання, що включає генератор азоту для початкового зниження в камерах концентрації О2, адсорбер СО2 і систему автоматичного управління здійснює періодичне вимірювання концентрації СО2, О2.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesАктуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 148-150-
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectзберігання рослинної сировиниuk
dc.subjectхолодильники з регульованою атмосфероюuk
dc.subjectзберігання фруктівuk
dc.subjectстворення газового середовищаuk
dc.subjectзменшення концентрації киснюuk
dc.titleПрогресивні технології зберігання фруктів та овочівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
56.pdf225.19 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.