Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14181
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коробова, Я. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-01T06:28:19Z | - |
dc.date.available | 2021-06-01T06:28:19Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14181 | - |
dc.description.abstract | В даний час для створення газового середовища і тривалого зберігання фруктів у регульованій атмосфері застосовують технологію ULO (Ultra Low Oxygen) - зберігання з ультранизьким вмістом кисню в камері (менше 1-1,5%). Для реалізації цієї технології застосовуються холодильні камери необхідної герметичності і відповідне технологічне обладнання, що включає генератор азоту для початкового зниження в камерах концентрації О2, адсорбер СО2 і систему автоматичного управління здійснює періодичне вимірювання концентрації СО2, О2. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Актуальні питання виробництва плодоовочевої продукції та винограду: матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (Мелітополь, 22 квітня 2021 р.);С. 148-150 | - |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | зберігання рослинної сировини | uk |
dc.subject | холодильники з регульованою атмосферою | uk |
dc.subject | зберігання фруктів | uk |
dc.subject | створення газового середовища | uk |
dc.subject | зменшення концентрації кисню | uk |
dc.title | Прогресивні технології зберігання фруктів та овочів | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.