Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14140
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шестопалов, О. М. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-31T05:49:21Z | - |
dc.date.available | 2021-05-31T05:49:21Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14140 | - |
dc.description.abstract | Основною сировиною для виробництва напівфабрикатів з січеного м’яса є котлетне м’ясо. Котлетне м’ясо (яловиче і бараняче) повинно містити сполучної тканини не більше 10%, свиняче – 5%, жирової тканини відповідно не більше 10% і 30%. У котлетне м’ясо додають воду, в деякі вироби – наповнювачі (хліб, крупа), шпик, цибулю ріпчасту, часник. Січені напівфабрикати виробляють панірованими і не панірованими. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, І-66 готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2021 р.);Ч. 1. (С. 189) | - |
dc.subject | напівфабрикати | uk |
dc.subject | січене м’ясо | uk |
dc.subject | котлетне м’ясо | uk |
dc.subject | січені напівфабрикати | uk |
dc.subject | м’ясорубка | uk |
dc.subject | фаршмішалка | uk |
dc.subject | фарш | uk |
dc.title | Процес приготування напівфабрикатів із січеного м’яса | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.