Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14122
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузьмін, К. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-28T08:45:24Z | - |
dc.date.available | 2021-05-28T08:45:24Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14122 | - |
dc.description.abstract | Процес зниження енерговитрат при диспергуванні молочного жиру (дисперсної фази) для забезпечення високого ступеня гомогенізації є однією з актуальних задач молокопереробної промисловості. Можливим способом підвищення енергоефективності гомогенізаторів є створення високої різниці швидкостей дисперсійної та дисперсної фаз при розробці конструкції диспергаторів, принцип дії яких передбачає роздільну подачу знежиреного молока та вершків. Найбільш перспективною з точки зору підвищення енергоефективності при забезпеченні високої якості диспергування є конструкція струминно-щілинного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків (СЩГРВ). | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, І-66 готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених (Харків, 8 квітня 2021 р.);Ч. 1. (С. 170) | - |
dc.subject | диспергування | uk |
dc.subject | гомогенізатор молока | uk |
dc.subject | вершки | uk |
dc.subject | диспергування молочного жиру | uk |
dc.title | Якість диспергування в струминно-щілинному гомогенізаторі молока | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.