Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14111
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузьмін, К. С.-
dc.date.accessioned2021-05-28T08:17:49Z-
dc.date.available2021-05-28T08:17:49Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14111-
dc.description.abstractГомогенізація – надання однорідної структури або однорідних властивостей сумішам, сполукам, розчинам або емульсіям шляхом механічного перемішування, усереднення, хімічного чи температурного впливу на них. В харчовій промисловості гомогенізація застосовується при виробництві маргарину, майонезу, соків, дитячого харчування та при виробництві молочних продуктів. В сучасні технології переробки продукції тваринництва гомогенізація є одним із найважливіших процесів. Гомогенізоване молоко має безліч переваг перед негомогенізованим таких як: поліпшення смакових та сенсорних якостей молока, підвищена стійкість при зберіганні та транспортуванні, відсутність залишків жиру на стінках тари при виливанні молока. Якість продуктів з використанням гомогенізованого молока набагато вища. Тому гомогенізація стала нормативним процесом у більшості сучасних технологічних схем виробництва питного стерилізованого та пастеризованого молока, кисломолочних продуктів, морозива, молочних консервів, виготовленні сиру тощо.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали 22 зльоту студентських лідерів аграрної освіти (Суми, 20-21 травня 2021р.);C. 139-140-
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectпереробка продукції тваринництваuk
dc.subjectгомогенізоване молокоuk
dc.subjectклапанні гомогенізаториuk
dc.subjectмолочні продуктиuk
dc.titleСтруминно-щілинний гомогенізатор молокаuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf117.89 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.