Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14104
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2021-05-28T07:15:48Z-
dc.date.available2021-05-28T07:15:48Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14104-
dc.description.abstractПредставлені результати досліджень вчених у галузях галузевого машинобудування, енергетики, електротехніки, електромеханіки, харчових технологій, комп’ютерних наук та інформаційних технологій. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, аспірантів, інженерно-технічного персоналу і студентів, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництваuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseries;Вип. 11, т. 1-
dc.subjectгалузеве машинобудуванняuk
dc.subjectHydroFLOWuk
dc.subjectпоказники роботи борони з гвинтовими робочими органамиuk
dc.subjectфункціонування виробничо-технічної базиuk
dc.subjectпідвищення стійкості дизпаливаuk
dc.subjectхарчові технологіїuk
dc.subjectелектроенергетикаuk
dc.subjectелектротехнікаuk
dc.subjectелектромеханікаuk
dc.subjectцифровий фетальний пульсометрuk
dc.subjectрицинова оліяuk
dc.subjectелектричне полеuk
dc.subjectабсорбційний пристрій накопичення вологиuk
dc.subjectінфрачервона обробка черешеньuk
dc.subjectолійножирове виробництвоuk
dc.subjectхарчова добавка «Магнетофуд»uk
dc.subjectвиробництво м’ясних напівфабрикатівuk
dc.subjectвиробництво м'якого маргаринуuk
dc.subjectвиробництво м’ясних кулінарних виробівuk
dc.subjectвикористання виноградного листа в консервній промисловостіuk
dc.titleНауковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Вип. 11, т. 1uk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Науковий вісник ТДАТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
naukovyj-visnyk-tdatu-2021-vypusk-11-tom-1.pdf7.6 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.