Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13947
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лактіонов, Є. Є. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-24T11:45:55Z | - |
dc.date.available | 2021-05-24T11:45:55Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13947 | - |
dc.description.abstract | підприємства означає його здатність до ефективної господарської діяльності та забезпечення прибутковості за умов конкурентного ринку. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет економіки та бізнесу: всеукраїнська науково-технічна конференція, збірник тез доповідей;С. 103 | - |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | ПАТ «Кременчукм’ясо» | uk |
dc.subject | ПАТ «Український бекон» | uk |
dc.subject | ринок | uk |
dc.subject | збут продукції | uk |
dc.title | Аналіз конкурентоспроможності ПАТ «Кременчукм’ясо» | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лактіонов 2020 осінь.pdf | 4.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.