Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13820
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Melikhova, V. G. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-18T08:28:08Z | - |
dc.date.available | 2021-05-18T08:28:08Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13820 | - |
dc.description.abstract | Food preparation areas must be designed to allow good food hygiene practices and processes. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ за підсумками наукових досліджень 2020 року (Мелітополь, листопад 2020 р.) Кафедра іноземної мови;С. 61-62 | - |
dc.subject | food poisoning | uk |
dc.subject | prevent contamination | uk |
dc.subject | food preparation areas | uk |
dc.title | Food hygiene requirements in restaurants | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Melikhova V. 2020.pdf | 81.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.