Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13820
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMelikhova, V. G.-
dc.date.accessioned2021-05-18T08:28:08Z-
dc.date.available2021-05-18T08:28:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13820-
dc.description.abstractFood preparation areas must be designed to allow good food hygiene practices and processes.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VIII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ за підсумками наукових досліджень 2020 року (Мелітополь, листопад 2020 р.) Кафедра іноземної мови;С. 61-62-
dc.subjectfood poisoninguk
dc.subjectprevent contaminationuk
dc.subjectfood preparation areasuk
dc.titleFood hygiene requirements in restaurantsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Melikhova V. 2020.pdf81.14 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.