Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13709
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛівик, Наталія Василівна-
dc.contributor.authorЛивик, Наталия Васильевна-
dc.contributor.authorLivyk, Nataliia-
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.date.accessioned2021-05-12T12:19:13Z-
dc.date.available2021-05-12T12:19:13Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13709-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення сливи пікантної в'яленої включає підбір сировини, миття, сортування, внесення рецептурних добавок, видалення кісточок, сушку до вологості всередині продукту 20…25 %. Сливу шарами викладають в ємність, пересипаючи спеціями та заливаючи маринадом. Маринують 4…6 діб, зливаючи і доводячи до кипіння цей маринад двічі на добу, видаляють кісточки, потім підготовлену сливу сушать при температурі не вище 40…42 °С. При цьому як рецептурні добавки використовують гвоздику, корицю, мускатний горіх, лавровий лист, а для маринаду - оцет і буряковий цукор.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДержавне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності"uk
dc.subjectсливаuk
dc.subjectсортуванняuk
dc.subjectмаринадuk
dc.subjectрецептурні добавкиuk
dc.subjectсушіння фруктівuk
dc.subjectкорисна модельuk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectдієтичне харчуванняuk
dc.titleОпис до патенту на корисну модель № 147180 "Спосіб виготовлення сливи пікантної в'яленої"uk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Патенти

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.