Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13600
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чернецький, В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-06T07:59:32Z | - |
dc.date.available | 2021-04-06T07:59:32Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13600 | - |
dc.description.abstract | Хліб – продукт повсюдного і повсякденного споживання. Історія його виробництва налічує тисячоліття. У Швейцарському музеї в Цюріху зберігається круглий хлібець, знайдений археологами при розкопках. Його вік більше 6000 років. Хлібопекарське виробництво розвивалося від простих прісних коржиків, ремісничою хлеботехники до індустріального виробництва. Нині хлібопечення є одній з найбільш розвиненої галузі харчової промисловості. Хлібозаводи оснащені новою, досконалою технікою, з високим ступенем механізації і автоматизації технологічних процесів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених;С. 103 | - |
dc.subject | хлібопечення | uk |
dc.subject | потокові лінії | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | клейковина | uk |
dc.subject | борошнозмішувачі | uk |
dc.subject | продукти бродіння | uk |
dc.title | Надійнсть обладнання хлібопекарських заводів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Чернецький В.pdf | 821.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.