Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13590
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фесівський, В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-05T12:25:07Z | - |
dc.date.available | 2021-04-05T12:25:07Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13590 | - |
dc.description.abstract | Одним з основних факторів успішного виробництва молока і яловичини є вибір ефективної технології годівлі, при якій худоба споживає необхідні корми, які забезпечують її енергією, протеїном, вуглеводами, мінеральними речовинами, вітамінами. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених;С. 157 | - |
dc.subject | поживні речовини | uk |
dc.subject | фізіологічний стан | uk |
dc.subject | зелений корм | uk |
dc.subject | сіно | uk |
dc.subject | силос | uk |
dc.subject | каротин | uk |
dc.title | Переваги і недоліки цілорічного однотипного годування ВРХ | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Фесівський В.pdf | 821.34 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.