Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13577
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТимофєєв, С.-
dc.date.accessioned2021-04-05T11:19:17Z-
dc.date.available2021-04-05T11:19:17Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13577-
dc.description.abstractНовітні дослідження показують, що споживання м’яса буде стрімко зростати через збільшення населення планети і середнього доходу на душу населення та може зіграти важливу роль у збільшенні викидів вуглецю та зменшенні біорізноманіття.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesТехнічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених;С. 108-
dc.subjectбіорізноманіттяuk
dc.subjectресурсоефективне виробництвоuk
dc.subjectмашини для різанняuk
dc.subjectемульсітаториuk
dc.subjectдробаркиuk
dc.subjectзмішувачіuk
dc.titleВплив середовища м’ясопереробних підприємств на ресурс вузлів і агрегатівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тимофєєв С.pdf673.71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.