Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13577
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тимофєєв, С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-05T11:19:17Z | - |
dc.date.available | 2021-04-05T11:19:17Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13577 | - |
dc.description.abstract | Новітні дослідження показують, що споживання м’яса буде стрімко зростати через збільшення населення планети і середнього доходу на душу населення та може зіграти важливу роль у збільшенні викидів вуглецю та зменшенні біорізноманіття. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених;С. 108 | - |
dc.subject | біорізноманіття | uk |
dc.subject | ресурсоефективне виробництво | uk |
dc.subject | машини для різання | uk |
dc.subject | емульсітатори | uk |
dc.subject | дробарки | uk |
dc.subject | змішувачі | uk |
dc.title | Вплив середовища м’ясопереробних підприємств на ресурс вузлів і агрегатів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тимофєєв С.pdf | 673.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.