Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13508
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНакалюжний, Д.-
dc.date.accessioned2021-04-01T12:18:34Z-
dc.date.available2021-04-01T12:18:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13508-
dc.description.abstractДостатньо обґрунтовані рекомендації для кожного конкретного випадку можуть бути розроблені лише на базі досконалого вивчення дії різних середовищ харчових виробництв на процес та інтенсивність зношування різних матеріалів, з яких виготовлені деталі технологічного обладнання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesТехнічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених;С. 106-
dc.subjectкрохмальна патокаuk
dc.subjectглюкозофруктозні сиропиuk
dc.subjectдеструкція крохмалюuk
dc.subjectпатокаuk
dc.subjectкристалізація цукруuk
dc.subjectкаталізаториuk
dc.titleАгресивні середовища крохмалепатокових виробництв і їх вплив на довговічнсть обладнанняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Накалюжний Д.pdf673.5 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.