Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13508
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Накалюжний, Д. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-01T12:18:34Z | - |
dc.date.available | 2021-04-01T12:18:34Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13508 | - |
dc.description.abstract | Достатньо обґрунтовані рекомендації для кожного конкретного випадку можуть бути розроблені лише на базі досконалого вивчення дії різних середовищ харчових виробництв на процес та інтенсивність зношування різних матеріалів, з яких виготовлені деталі технологічного обладнання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених;С. 106 | - |
dc.subject | крохмальна патока | uk |
dc.subject | глюкозофруктозні сиропи | uk |
dc.subject | деструкція крохмалю | uk |
dc.subject | патока | uk |
dc.subject | кристалізація цукру | uk |
dc.subject | каталізатори | uk |
dc.title | Агресивні середовища крохмалепатокових виробництв і їх вплив на довговічнсть обладнання | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Накалюжний Д.pdf | 673.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.