Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13487
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фірсова, О. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-31T10:56:25Z | - |
dc.date.available | 2021-03-31T10:56:25Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13487 | - |
dc.description.abstract | При термічній обробці харчових продуктів використовується значна кількість теплової енергії, тому питання зниження її витрат є актуальним. Одним з важливих напрямків термічної обробки харчових продуктів є термічна обробка під надлишковим тиском. Скороварка дає можливість швидко приготувати блюдо та зробити його максимально смачним і корисним, в той же час, це дозволяє зменшити витрати енергії. При термічній обробці під надлишковим тиском у скороварці в готовій їжі збере- гається максимальна кількість вітамінів і корисних мікроелементів. Домогтися такого ефекту допомагає спеціально підібрана температура і тиск. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Мелітополь, 01-26 лютого 2021 р.);С. 183 | - |
dc.subject | термічна обробка | uk |
dc.subject | скороварка | uk |
dc.subject | приготування їжі | uk |
dc.subject | обробка харчових продуктів | uk |
dc.title | Енергозбереження при приготуванні м’ясних страв під тиском | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.