Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13481
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТарасенко, Віра Григорівнаuk
dc.contributor.advisorТарасенко, Вера Григорьевнаuk
dc.contributor.advisorTarasenko, Virauk
dc.contributor.authorКрєстов, В. Г.-
dc.date.accessioned2021-03-31T08:06:12Z-
dc.date.available2021-03-31T08:06:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13481-
dc.description.abstractРозглянуто основні характеристики кабачків та їх основні характеристики як перспективного об’єкта на ринку швидкозамороженої продукції та представлена технологічна лінія виробництва такого продукту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 184-185-
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectзберігання після збиранняuk
dc.subjectшвидке заморожуванняuk
dc.subjectконсервуванняuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.titleВикористання кабачків в якості сировини для виробництва швидкозамороженої продукціїuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf193.27 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.