Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13481
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Тарасенко, Віра Григорівна | uk |
dc.contributor.advisor | Тарасенко, Вера Григорьевна | uk |
dc.contributor.advisor | Tarasenko, Vira | uk |
dc.contributor.author | Крєстов, В. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-31T08:06:12Z | - |
dc.date.available | 2021-03-31T08:06:12Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13481 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто основні характеристики кабачків та їх основні характеристики як перспективного об’єкта на ринку швидкозамороженої продукції та представлена технологічна лінія виробництва такого продукту. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 184-185 | - |
dc.subject | кабачки | uk |
dc.subject | зберігання після збирання | uk |
dc.subject | швидке заморожування | uk |
dc.subject | консервування | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.title | Використання кабачків в якості сировини для виробництва швидкозамороженої продукції | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.