Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13480
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyrylo-
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorКовалев, Александр Александрович-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.contributor.authorВ'юник, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorВьюник, Ольга Владимировна-
dc.contributor.authorViunyk, olha-
dc.contributor.authorЛомейко, Олександр Петрович-
dc.contributor.authorЛомейко, Александр Петрович-
dc.contributor.authorLomeiko, Oleksandr-
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorOleksiienko, Vadym-
dc.contributor.authorХаритонова, Ганна Іванівна-
dc.contributor.authorХаритонова, Анна Ивановна-
dc.contributor.authorKharytonova, Hanna-
dc.date.accessioned2021-03-31T07:58:21Z-
dc.date.available2021-03-31T07:58:21Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13480-
dc.description.abstractТехнологічні процеси для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв. Теоретично-експериментальні методи, лабораторні випробування, перевірка гіпотез і обробка експериментальних даних виконані за стандартними програмами. Експериментальні дослідження проводилися в лабораторіях ТДАТУ відповідно до прийнятих методик та галузевих стандартів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseries;76 с.-
dc.subjectгомогенізатор молокаuk
dc.subjectструминний змішування напоївuk
dc.subjectвакуумне охолодження плодівuk
dc.subjectшвидке охолодженняuk
dc.subjectзберігання сільськогосподарської продукціїuk
dc.subjectприскорене пророщування зернаuk
dc.subjectдоза іонізації повітряuk
dc.subjectклейковинаuk
dc.subjectтовщина шару зернаuk
dc.subjectпротитечійно-струминний змішувачuk
dc.subjectплівковий охолоджувач напоївuk
dc.subjectпоказники якостіuk
dc.subjectвологість солодуuk
dc.subjectкратність повітрообмінуuk
dc.titleЗВІТ про науково-дослідну роботу (заключний. Підпрограма 6. Розробка технологій і технічних засобів для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництвuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Звіти з НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf2.87 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.