Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13456
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванов, Я.-
dc.date.accessioned2021-03-30T12:21:19Z-
dc.date.available2021-03-30T12:21:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13456-
dc.description.abstractАналіз переваг і недоліків існуючих подрібнювачів коренеплодів показав, що найбільш перспективними для подальших досліджень є дисково-ножові подрібнювачі. Перед нами була поставлена задача – вибрати раціональну конструктивно-технологічну схему подрібнювача, яка б забезпечувала мінімальну енергоємність процесу подрібнення і необхідну високу якість подрібненого матеріалу.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesТехнічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених;С. 39-
dc.subjectдисково-ножові подрібнювачіuk
dc.subjectзниження енергоємностіuk
dc.subjectдоподрібнення стружкиuk
dc.subjectкамера подрібненняuk
dc.subjectкриволінійний ніжuk
dc.subjectподрібнювачuk
dc.titleМодель функціонування подрібнювача коренеплодівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іванов Я.pdf901.23 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.