Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13388
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБескоровайний, О.-
dc.date.accessioned2021-03-24T08:52:08Z-
dc.date.available2021-03-24T08:52:08Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13388-
dc.description.abstractДля підвищення якості молока розроблений і упроваджений Державний стандарт на заготовлюване молоко – ДСТУ 52054-2003 «Молоко натуральне коров'яче – сировина». Технічні умови, згідно яких молоко, що здається господарствами підрозділяється на сорти в залежності від физико-хімічних і бактеріологічних показників.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesТехнічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених;С. 43-
dc.subjectДСТУ 52054-2003uk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectтехнічні умовиuk
dc.subjectсортuk
dc.subjectфизико-хімічні показникиuk
dc.subjectбактеріологічні показникіиuk
dc.subjectбактеріальне осіменіння молокаuk
dc.subjectмолокоприймачuk
dc.subjectмікрофлораuk
dc.subjectсанітарно-гігієнічні показникиuk
dc.titleРоль очищення доїльно-молочного устаткування в підвищенні якості молокаuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бескоровайний О.pdf854.96 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.