Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13385
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крєстов, В. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-24T07:51:50Z | - |
dc.date.available | 2021-03-24T07:51:50Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13385 | - |
dc.description.abstract | Диспергування жирової фази являє собою зменшення середнього діаметра жирових (СЖК) кульок, завдяки чому забезпечується рівномірний розподіл дисперсної фази (вершків) у дисперсійному середовищі (плазмі знежиреного молока). Найбільш розповсюджений у молокопереробній галузі клапанний гомогенізатор забезпечує 3-4 кратне зменшення СЖК, однак разом з цим, його енергетичні витрати перевищують 6–7 кВт·год/т гомогенізованої емульсії. Наявні теорії з огляду на суперечності гідродинаміки не здатні вичерпно пояснити сутність процесів, які відбуваються при гомогенізації. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (Мелітополь, 01-26 лютого 2021 р);С. 218 | - |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.subject | жирові кульки | uk |
dc.subject | вершки | uk |
dc.subject | плазма знежиреного молока | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.title | Підвищення якості гомогенізації в струминному гомогенізаторі молока з роздільною подачею вершків | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.