Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13374
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузьмін, К. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-23T09:16:25Z | - |
dc.date.available | 2021-03-23T09:16:25Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13374 | - |
dc.description.abstract | Результати перспективних досліджень свідчать, що основний гідродинамічний критерій руйнування жирових кульок молока при гомогенізації визначається числом Вебера, яке підвищується при збільшенні швидкості руху жирової кульки відносно плазми молока. Згідно результатів проведених аналітичних досліджень досягти суттєвого зниження енерговитрат при гомогенізації можливо за рахунок використання струминно–щілинного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків (СЩГРВ), принцип дії якого засновано на створенні максимальної різниці між швидкостями знежиреного молока та вершків. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (Мелітополь, 01-26 лютого 2021 р);С. 211 | - |
dc.subject | критерій Вебера | uk |
dc.subject | гомогенізатор молока | uk |
dc.subject | жирові кульки молока | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | плазма молока | uk |
dc.title | Визначення уточненого значення критерію Вебера в струминно-щілинному гомогенізаторі молока | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.