Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13374
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКузьмін, К. С.-
dc.date.accessioned2021-03-23T09:16:25Z-
dc.date.available2021-03-23T09:16:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13374-
dc.description.abstractРезультати перспективних досліджень свідчать, що основний гідродинамічний критерій руйнування жирових кульок молока при гомогенізації визначається числом Вебера, яке підвищується при збільшенні швидкості руху жирової кульки відносно плазми молока. Згідно результатів проведених аналітичних досліджень досягти суттєвого зниження енерговитрат при гомогенізації можливо за рахунок використання струминно–щілинного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків (СЩГРВ), принцип дії якого засновано на створенні максимальної різниці між швидкостями знежиреного молока та вершків.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesТехнічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (Мелітополь, 01-26 лютого 2021 р);С. 211-
dc.subjectкритерій Вебераuk
dc.subjectгомогенізатор молокаuk
dc.subjectжирові кульки молокаuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectплазма молокаuk
dc.titleВизначення уточненого значення критерію Вебера в струминно-щілинному гомогенізаторі молокаuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf151.23 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.