Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13332
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОлексієнко, Вадим Олександровичuk
dc.contributor.advisorАлексеенко, Вадим Александровичuk
dc.contributor.advisorOleksiienko, Vadymuk
dc.contributor.authorЯнда, Я. А.-
dc.contributor.authorКостіна, Т. В.-
dc.date.accessioned2021-03-19T11:26:24Z-
dc.date.available2021-03-19T11:26:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13332-
dc.description.abstractВ статті пропонуються шляхи підвищення харчової цінності печива.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 69-71-
dc.subjectпечивоuk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectвиди печиваuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectборошноuk
dc.titleПечиво функціонального призначенняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf355.79 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.