Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13312
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пацький, І. Ю. | - |
dc.contributor.author | Лебідь, М. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-18T07:39:31Z | - |
dc.date.available | 2021-03-18T07:39:31Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13312 | - |
dc.description.abstract | Проведений аналіз конструкції гомогенізаторів дозволяє стверджувати, що найбільш перспективною з розглянутих конструкцій є струминний гомогенізатор молока з роздільною подачею жирової фази, що забезпечує найменший середній розмір жирових часток ( близько 0,82 мкм) при одночасному зниженні витрат енергії у 4-5 разів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Научно-техническое творчество студентов по процессам и оборудованию пищевых производсто: сб.тез. Междунар. студ. науч.-практ. интернет-конф. (26-27 октября 2017 г.);Вып. 9 (С. 135-137) | - |
dc.subject | гомогенізація молока | uk |
dc.subject | струминний гомогенізатор | uk |
dc.subject | вершки | uk |
dc.subject | жирова фаза | uk |
dc.title | Аналіз перспективних конструкцій струминних гомогенізаторів молока | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.