Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13050
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаферова, С. А.-
dc.contributor.authorПостнікова, Марина Вікторівна-
dc.contributor.authorПостникова, Марина Викторовна-
dc.contributor.authorPostnikova, Marina-
dc.date.accessioned2021-02-12T07:58:16Z-
dc.date.available2021-02-12T07:58:16Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13050-
dc.description.abstractОсновною умовою тривалого зберігання зерна без погіршення його якості є постійний контроль і керування температурним режимом. Необхідна розробка автоматичної системи контролю та керування температурним режимом зерна, що виключає втручання обслуговуючого персоналу і забезпечує з достатньою точністю підтримання температури зерна в заданих межах. Застосування системи автоматичного контролю температури зерна в силосах зерносховища дозволить забезпечити надійне зберігання зерна і виключити можливість перегріву і псування зерна. Запропонована система контролю температури зерна дозволить також знизити частку ручної праці при експлуатації зерносховища.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПроблеми механізації та електрифікації АПК : матеріали Всеукр. наук.-техн. Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2013 року;Вип. І. (С. 248-249)-
dc.subjectтемпературний режимuk
dc.subjectзерносховищаuk
dc.subjectавтоматична система контролюuk
dc.subjectтранзисториuk
dc.subjectзберігання зернаuk
dc.titleАвтоматичний контроль температурного режиму в силосах зерносховищаuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шаферова, Постнікова.pdf257.5 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.