Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12912
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБолтянська, Наталя Іванівна-
dc.contributor.authorБолтянская, Наталья Ивановна-
dc.contributor.authorBoltianska, Natalia-
dc.contributor.authorКомар, Артем Станіславович-
dc.contributor.authorКомар, Артем Станиславович-
dc.contributor.authorKomar, Artem-
dc.date.accessioned2021-01-28T09:00:13Z-
dc.date.available2021-01-28T09:00:13Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12912-
dc.description.abstractОхолоджувач в лінії гранулювання необхідний, щоб: 1) забезпечити довгий термін зберігання готової продукції. Найкраще зберігаються гранули з температурою нижче 24°С. З гранулятора вони виходять з температурою до 90°С і навіть після вібростолу не знижують температуру до потрібного ступеня. Після потрапляння в мішок швидкість охолодження за рахунок природної конвекції знижується ще сильніше; 2) запобігти деформації гранул через підвищену вологість. Для нормального зберігання вологість гранули не повинна перевищувати 14 %. Але формування гранул можливо при вологості 15–17 % і часто доводиться додатково зволожувати сировину. Без охолоджувача гранули будуть занадто вологими і почнуть розсипатися.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesТехнічний прогрес у тваринництві та кормовиробництві: матеріали IX Міжнародної науково-технічної конференції (5-24 жовтня 2020 р.);(С. 39-41)-
dc.subjectохолоджувач в лінії гранулюванняuk
dc.subjectохолоджуючі колонкиuk
dc.subjectпротитечійні охолоджувачіuk
dc.subjectвентилювання бункерівuk
dc.subjectгранулиuk
dc.titleОсобливості протитечійного охолоджувача лінії гранулюванняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мат. 9 МНПК Техн.прогр..2020 39-41.pdf636.44 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.