Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12743
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванов, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-24T08:18:58Z | - |
dc.date.available | 2020-12-24T08:18:58Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12743 | - |
dc.description.abstract | Виготовлення сиру має доволі енергозатратну і ресурсозатратну технологію. Тому вибір оптимальної технології виробництва сира є питанням актуальним. Сироваріння ставить особливі вимоги до якості молока. Крім того, що молоко має відповідати загальним вимогам до сировини для молочної промисловості, воно ще й повинне бути біологічно повноцінним, придатним для виробництва сиру, утворювати щільний згусток під дією сичужного ферменту. Здатність до зсідання під дією сичужного ферменту – одна з найважливіших якостей молока для сироваріння. При аналізі показників якості сквашування молока та підготовці його до процедури сквашування, особливостей підготовки молока до сквашування різними заквасками встановлено, що наряду з нормативними показниками якості молока при розробці технології сквашування треба враховувати такі складові, як: температура сквашування, мікрофлора молока, здатність зсідатися. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (ТДАТУ, м. Мелітополь, 10 - 26 листопада 2020 р.);(С. 93-94) | - |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | сир | uk |
dc.subject | підготовка молока до сквашування | uk |
dc.title | Вибір раціональної технології підготовки молока до сквашування при переробці на сир | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конференції 10-26_11_2020 ЕТЕМ_ТДАТУ-94-95.pdf | 531.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.