Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12742
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПанков, Д. В.-
dc.contributor.authorПостнікова, Марина Вікторівна-
dc.contributor.authorПостникова, Марина Викторовна-
dc.date.accessioned2020-12-24T08:11:44Z-
dc.date.available2020-12-24T08:11:44Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12742-
dc.description.abstractПриготування пивного солоду складається з таких стадій: підготовка зерна ячменю; замочування зерна; пророщування зерна; висушування; відокремлення паростків; дозрівання солоду. Кожна з цих стадій повинна виконуватися відповідно до технологічних вимог. Від цього залежить якість продукту. Тому питання дотримання нормативних вимог до технологічного процесу приготування пивного солоду є актуальними.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (ТДАТУ, м. Мелітополь, 10 - 26 листопада 2020 р.);(С. 91-92)-
dc.subjectпивний солодuk
dc.subjectячменьuk
dc.titleТехнологічні вимоги до процесу приготування пивного солодуuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали конференції 10-26_11_2020 ЕТЕМ_ТДАТУ-92-93.pdf511.2 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.