Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12742
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панков, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Постнікова, Марина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Постникова, Марина Викторовна | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-24T08:11:44Z | - |
dc.date.available | 2020-12-24T08:11:44Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12742 | - |
dc.description.abstract | Приготування пивного солоду складається з таких стадій: підготовка зерна ячменю; замочування зерна; пророщування зерна; висушування; відокремлення паростків; дозрівання солоду. Кожна з цих стадій повинна виконуватися відповідно до технологічних вимог. Від цього залежить якість продукту. Тому питання дотримання нормативних вимог до технологічного процесу приготування пивного солоду є актуальними. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (ТДАТУ, м. Мелітополь, 10 - 26 листопада 2020 р.);(С. 91-92) | - |
dc.subject | пивний солод | uk |
dc.subject | ячмень | uk |
dc.title | Технологічні вимоги до процесу приготування пивного солоду | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конференції 10-26_11_2020 ЕТЕМ_ТДАТУ-92-93.pdf | 511.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.