Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12741
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Д'яченко, Б. А. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-24T07:42:48Z | - |
dc.date.available | 2020-12-24T07:42:48Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12741 | - |
dc.description.abstract | У наш час існує значна потреба у мінімізації витрат при виробництві та підвищенні якості вихідного продукту. Кожний виробник прагне досягти найкращого співвідношення ціна-якість. Агропромислове виробництво постійно нарощує виробництво продукції. Але на протязі усього циклу виробництва втрачається певна частина продукту. На етапі переробки продукція втрачається через такі фактори, як низький вихід, брак, зниження поживних властивостей [1]. Важливою задачею є збільшення виходу соку з плодів та ягід без окиснення, помутніння, зменшення поживної цінності, оскільки від цього залежить не лише товарний вигляд а й поживна цінність. Також правильна технологія дозволить зменшити загальну кількість операцій з соком та виключити непотрібні і навіть шкідливі. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Сучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (ТДАТУ, м. Мелітополь, 10 - 26 листопада 2020 р.);(С. 89-90) | - |
dc.subject | обробка плодів | uk |
dc.subject | виробництво соків | uk |
dc.subject | СВЧ опромінюванням | uk |
dc.title | Обробка плодів СВЧ-випромінюванням при виробництві соків | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матеріали конференції 10-26_11_2020 ЕТЕМ_ТДАТУ-90-91.pdf | 508.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.