Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12741
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorД'яченко, Б. А.-
dc.date.accessioned2020-12-24T07:42:48Z-
dc.date.available2020-12-24T07:42:48Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12741-
dc.description.abstractУ наш час існує значна потреба у мінімізації витрат при виробництві та підвищенні якості вихідного продукту. Кожний виробник прагне досягти найкращого співвідношення ціна-якість. Агропромислове виробництво постійно нарощує виробництво продукції. Але на протязі усього циклу виробництва втрачається певна частина продукту. На етапі переробки продукція втрачається через такі фактори, як низький вихід, брак, зниження поживних властивостей [1]. Важливою задачею є збільшення виходу соку з плодів та ягід без окиснення, помутніння, зменшення поживної цінності, оскільки від цього залежить не лише товарний вигляд а й поживна цінність. Також правильна технологія дозволить зменшити загальну кількість операцій з соком та виключити непотрібні і навіть шкідливі.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (ТДАТУ, м. Мелітополь, 10 - 26 листопада 2020 р.);(С. 89-90)-
dc.subjectобробка плодівuk
dc.subjectвиробництво соківuk
dc.subjectСВЧ опромінюваннямuk
dc.titleОбробка плодів СВЧ-випромінюванням при виробництві соківuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали конференції 10-26_11_2020 ЕТЕМ_ТДАТУ-90-91.pdf508.75 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.