Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12737
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОблещенко, А. Д.-
dc.contributor.authorКвітка, Сергій Олексійович-
dc.contributor.authorКвитка, Сергей Алексеевич-
dc.contributor.authorKvitka, Serhii-
dc.date.accessioned2020-12-24T07:16:03Z-
dc.date.available2020-12-24T07:16:03Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12737-
dc.description.abstractНа малих молокопереробних підприємствах в основному використовують теж саме обладнання, що й на великих підприємствах. Відрізняються вони в основному продуктивністю, габаритами і потужністю. За складом обладнання і технологічних схем роботи міні-цехи займають проміжне положення між молочними блоками і міськими молочними заводами. Головна різниця полягає в технологічних процесах виробництва.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСучасний стан та перспективи розвитку електротехнічних систем: матеріали II Всеукр. наук.-практ. інтернет-конференції пам’яті В. В. Овчарова (ТДАТУ, м. Мелітополь, 10 - 26 листопада 2020 р.);(С. 78-79)-
dc.subjectвиробництво сметаниuk
dc.subjectмолокопереробні підприємстваuk
dc.subjectміні-цехиuk
dc.subjectсепарування молокаuk
dc.subjectзберігання сметаниuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва сметани в умовах невеликих підприємствuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матеріали конференції 10-26_11_2020 ЕТЕМ_ТДАТУ-79-80.pdf511.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.