Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12687
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Овчаренко, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-18T11:45:53Z | - |
dc.date.available | 2020-12-18T11:45:53Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12687 | - |
dc.description.abstract | Склад середовищ харчових виробництв надзвичайно різноманітний. Їх умовно можна розділити на мінеральні та органічні (або речовини, які їх містять). До першої групи належать водяні розчини мінеральних кислот, іони металів, водяні середовища, що включають різні абразивні домішки. До другої групи відносять дуже численні і різноманітні вуглецевовмісні сполуки рослинного і тваринного походження. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VIIІ Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2020 року. Механіко-технологічний факультет: тези доповідей (Мелітополь, 01-18 листопада 2020 р.);Т. ІІ (С. 13) | - |
dc.subject | харчове виробництво | uk |
dc.subject | дифузійний сік | uk |
dc.subject | зношення поверхонь | uk |
dc.subject | бурякоцукрове виробництво | uk |
dc.title | Оцінка впливу технологічного середовища бурякоцукрових виробництв на довговічність обладнання | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.