Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12687
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОвчаренко, В. А.-
dc.date.accessioned2020-12-18T11:45:53Z-
dc.date.available2020-12-18T11:45:53Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12687-
dc.description.abstractСклад середовищ харчових виробництв надзвичайно різноманітний. Їх умовно можна розділити на мінеральні та органічні (або речовини, які їх містять). До першої групи належать водяні розчини мінеральних кислот, іони металів, водяні середовища, що включають різні абразивні домішки. До другої групи відносять дуже численні і різноманітні вуглецевовмісні сполуки рослинного і тваринного походження.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VIIІ Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2020 року. Механіко-технологічний факультет: тези доповідей (Мелітополь, 01-18 листопада 2020 р.);Т. ІІ (С. 13)-
dc.subjectхарчове виробництвоuk
dc.subjectдифузійний сікuk
dc.subjectзношення поверхоньuk
dc.subjectбурякоцукрове виробництвоuk
dc.titleОцінка впливу технологічного середовища бурякоцукрових виробництв на довговічність обладнанняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf462.71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.