Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12640
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОблещенко, А. Д.-
dc.contributor.authorГулевський, Вадим Борисович-
dc.contributor.authorГулевский, Вадим Борисович-
dc.contributor.authorHulevskyi, Vadym-
dc.contributor.authorПостол, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorПостол, Юлия Александровна-
dc.contributor.authorPostol, Yuliia-
dc.date.accessioned2020-12-15T09:57:12Z-
dc.date.available2020-12-15T09:57:12Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12640-
dc.description.abstractСільськогосподарське господарство в Україні має складне організаційно-економічне і технологічне утворення, що включає сферу виробництва, переробки та реалізації продукції [1]. Розвиток стану ринку виробництва молокопродуктів в аграрному секторі відбувається під впливом попиту, пропозиції і ціни.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМолодий вчений модерну - фундамент розвитку освіти, науки та бізнесу в Україні: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн- конференції (25 листопада 2020 року, м. Дніпро);(С. 197-201)-
dc.subjectкисломолочні продуктиuk
dc.subjectкефірuk
dc.subjectзакваскаuk
dc.subjectкефір "термостата"uk
dc.subjectкефір "резервуарний"uk
dc.titleПорівняння технологій виробництва кефіруuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Електроенергетики і електротехнологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник тез конференціїГулевський1 10.12.pdf344.47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.