Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12640
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Облещенко, А. Д. | - |
dc.contributor.author | Гулевський, Вадим Борисович | - |
dc.contributor.author | Гулевский, Вадим Борисович | - |
dc.contributor.author | Hulevskyi, Vadym | - |
dc.contributor.author | Постол, Юлія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Постол, Юлия Александровна | - |
dc.contributor.author | Postol, Yuliia | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-15T09:57:12Z | - |
dc.date.available | 2020-12-15T09:57:12Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12640 | - |
dc.description.abstract | Сільськогосподарське господарство в Україні має складне організаційно-економічне і технологічне утворення, що включає сферу виробництва, переробки та реалізації продукції [1]. Розвиток стану ринку виробництва молокопродуктів в аграрному секторі відбувається під впливом попиту, пропозиції і ціни. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Молодий вчений модерну - фундамент розвитку освіти, науки та бізнесу в Україні: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної онлайн- конференції (25 листопада 2020 року, м. Дніпро);(С. 197-201) | - |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk |
dc.subject | кефір | uk |
dc.subject | закваска | uk |
dc.subject | кефір "термостата" | uk |
dc.subject | кефір "резервуарний" | uk |
dc.title | Порівняння технологій виробництва кефіру | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Електроенергетики і електротехнологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез конференціїГулевський1 10.12.pdf | 344.47 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.