Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12625
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скляр, Олександр Григорович | - |
dc.contributor.author | Скляр, Александр Григорьевич | - |
dc.contributor.author | Skliar, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Гузь, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T13:48:03Z | - |
dc.date.available | 2020-12-14T13:48:03Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12625 | - |
dc.description.abstract | Негативний вплив сільськогосподарських об'єктів тваринництва на навколишнє середовище відбувається не тільки на ґрунт, води (поверхневі водні джерела в зонах забруднення сільськогосподарськими відходами), але також і атмосферне повітря. Необхідно розвивати технології знешкодження відходів тваринництва і їх переробки з отриманням корисної енергії і нових продуктів | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали II Міжнародної конференції (Мелітополь, 02-27 листопада 2020 р.);С. 333-335 | - |
dc.subject | технології знешкодження відходів тваринництва | uk |
dc.subject | підстилковий гній | uk |
dc.subject | напіврідкий гній | uk |
dc.subject | рідкий гній | uk |
dc.subject | гнойові стоки | uk |
dc.subject | анаеробна біогазова установка | uk |
dc.subject | властивості субстрату | uk |
dc.subject | субстрат корозії | uk |
dc.title | Обґрунтування фізико-хімічних властивостей органічних відходів тваринництва як субстрату анаеробної переробки | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Експлуатації та технічного сервісу машин |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Скляр О.Г.-3.pdf | 917.44 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.