Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12601
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Курашкін, О. С. | - |
dc.contributor.author | Скляр, Радміла Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Скляр, Радмила Викторовна | - |
dc.contributor.author | Skliar, Radmila | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T08:57:57Z | - |
dc.date.available | 2020-12-14T08:57:57Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12601 | - |
dc.description.abstract | За певних умов кожна з описаних технології переробки гною на органічні добрива може використовуватися з високою ефективністю, а саме, забезпечити: вихід якісного, рентабельного кінцевого продукту; часткову або повну безвідходність сільськогосподарського виробництва. Однак, для отримання максимальної вигоди необхідно грамотно підходити до вибору тієї, чи іншої технології, враховуючи всі показники (обсяги і спеціалізацію тваринницького підприємства, клімат, шляхи реалізації отриманих добрив тощо), що можуть вплинути на кінцевий результат. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали II Міжнародної конференції (Мелітополь, 02-27 листопада 2020 р.);С. 265-267 | - |
dc.subject | технологія переробки гною | uk |
dc.subject | органічні добрива | uk |
dc.subject | відходи тваринництва | uk |
dc.subject | компостування | uk |
dc.subject | біотермічна твердофазна ферментація | uk |
dc.title | Переваги та недоліки біологічних способів переробки гною на органічні добрива | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Курашкін О.С..pdf | 873.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.