Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12598
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Комар, Артем Станіславович | - |
dc.contributor.author | Комар, Артем Станиславович | - |
dc.contributor.author | Komar, Artem | - |
dc.contributor.author | Болтянська, Наталя Іванівна | - |
dc.contributor.author | Болтянская, Наталья Ивановна | - |
dc.contributor.author | Boltianska, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T07:30:43Z | - |
dc.date.available | 2020-12-14T07:30:43Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12598 | - |
dc.description.abstract | Завдання комбікормової промисловості забезпечити тварин всіх видів і вікових груп повноцінним кормом. Комбікормова промисловість виробляє суміші з різних компонентів (видів сировини), комбінуючи їх в самих різних поєднаннях і пропорціях. Суміш складається таким чином, щоб недоліки (низький вміст білка, нестача вітамінів і т. д.) одних компонентів компенсувати перевагами інших. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали II Міжнародної конференції (Мелітополь, 02-27 листопада 2020 р.);С. 272-275 | - |
dc.subject | гранулювання | uk |
dc.subject | гранулювання комбікормів | uk |
dc.subject | сухе гранулювання | uk |
dc.subject | сушіння гранул | uk |
dc.subject | прес-гранулятор | uk |
dc.subject | обробка комбікормів паром | uk |
dc.title | Сучасні методи і обладнання для гранулювання комбікормів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Комар А.С..pdf | 880.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.