Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12587
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖуравель, Дмитро Павлович-
dc.contributor.authorЖуравель, Дмитрий Павлович-
dc.contributor.authorZhuravel, Dmytro-
dc.contributor.authorЧебанов, Андрій Борисович-
dc.contributor.authorЧебанов, Андрей Борисович-
dc.contributor.authorChebanov, Andrii-
dc.contributor.authorВерещага, О. Л.-
dc.date.accessioned2020-12-11T07:09:00Z-
dc.date.available2020-12-11T07:09:00Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12587-
dc.description.abstractВстановлено, що мезга насіння рицини, яка направляється на пресування, повинна мати відповідні параметри. Такі параметри мезги забезпечуються відповідними підготовчими операціями: обрушення насіння, відділення оболонки від ядра, подрібнення насіння та волого-теплова обробка м’ятки. Проведеним аналізом літературних джерел, визначено оптимальні режими та технологічні параметри кожної підготовчої операції перед пресуванням насіння рицини, при застосуванні яких забезпечується максимальний вихід касторової олії після пресуванняuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesТехнічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали II Міжнародної конференції (Мелітополь, 02-27 листопада 2020 р.);С. 673-678-
dc.subjectнасіння рициниuk
dc.subjectтехнології по переробці рициниuk
dc.subjectвідділення лушпинняuk
dc.subjectобрушення насіння рициниuk
dc.subjectкалібрування насінняuk
dc.subjectсепарація рушанки насіння рициниuk
dc.subjectподрібнення ядра насінняuk
dc.titleВимоги до підготовчих операцій при пресуванні мезги насіння рициниuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Журавель Д.П.-11.pdf1.07 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.