Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12514
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болтянська, Наталя Іванівна | - |
dc.contributor.author | Болтянская, Наталья Ивановна | - |
dc.contributor.author | Boltianska, Natalia | - |
dc.contributor.author | Помазан, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-04T09:46:21Z | - |
dc.date.available | 2020-12-04T09:46:21Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12514 | - |
dc.description.abstract | Застосовувані державою структурні компоненти управління, проявляються через економічні заходи і соціальні перетворення, векторна структура яких спрямована на формування комплексних інноваційних структур, що забезпечують ефективне функціонування інноваційної інфраструктури АПК з урахуванням особливостей сільського господарства регіональної структури України. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали II Міжнародної конференції (Мелітополь, 02-27 листопада 2020 р.);С. 60-64 | - |
dc.subject | інноваційна діяльність | uk |
dc.subject | процес інвестування | uk |
dc.subject | інституційно-інноваційна функція | uk |
dc.subject | бенчмаркінг | uk |
dc.subject | ар'єргардні характер інноваційного процесу | uk |
dc.subject | авангардний характер інноваційного процесу | uk |
dc.subject | захисний характер інноваційного процесу | uk |
dc.title | Напрямки формування інноваційної структури сільськогосподарського виробництва | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Експлуатації та технічного сервісу машин |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Болтянська Н.І.-2.pdf | 884.52 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.