Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12483
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХмура, Ю. Ю.-
dc.date.accessioned2020-12-01T11:52:09Z-
dc.date.available2020-12-01T11:52:09Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12483-
dc.description.abstractВнаслідок проведеного вдосконалення описаних вище пристроїв спрощується конструкція, зменшуються втрати енергії та підвищується інтенсивність процесу заморожування. зменшується змерзання харчових продуктів під час обробки, зберігаються окремі та неушкоджені фрагменти харчових продуктів, зменшується витікання клітинного соку та ушкодження під час фазового переходу, більш повно використовуються морозильні властивості холодоагенту, підвищується інтенсивність процесу заморожування.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 172-174-
dc.subjectшвидке заморожуванняuk
dc.subjectімпульсне заморожуванняuk
dc.subjectтеплоізольований вакуумний ресиверuk
dc.subjectхолодоагентuk
dc.titleВдосконалення обладнання для заморожування харчових продуктівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf313.35 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.