Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12483
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хмура, Ю. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-01T11:52:09Z | - |
dc.date.available | 2020-12-01T11:52:09Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12483 | - |
dc.description.abstract | Внаслідок проведеного вдосконалення описаних вище пристроїв спрощується конструкція, зменшуються втрати енергії та підвищується інтенсивність процесу заморожування. зменшується змерзання харчових продуктів під час обробки, зберігаються окремі та неушкоджені фрагменти харчових продуктів, зменшується витікання клітинного соку та ушкодження під час фазового переходу, більш повно використовуються морозильні властивості холодоагенту, підвищується інтенсивність процесу заморожування. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 172-174 | - |
dc.subject | швидке заморожування | uk |
dc.subject | імпульсне заморожування | uk |
dc.subject | теплоізольований вакуумний ресивер | uk |
dc.subject | холодоагент | uk |
dc.title | Вдосконалення обладнання для заморожування харчових продуктів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.