Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12475
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШуваєв, А. С.-
dc.date.accessioned2020-11-30T09:38:19Z-
dc.date.available2020-11-30T09:38:19Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12475-
dc.description.abstractОбрана тема є актуальною і запропонований захід дозволить підвищити ефективність виробництва кукурудзяних пластівцівuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 169-171-
dc.subjectкукурудзаuk
dc.subjectкукурудзяні пластівціuk
dc.subjectвальцьовий плющильний верстатuk
dc.titleОбгрунтування конструкції вальцьового плющильного верстату для круп і зернобобових після їх варіння і підсушуванняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf387.34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.