Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12460
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТішин, В. С.-
dc.date.accessioned2020-11-27T08:59:07Z-
dc.date.available2020-11-27T08:59:07Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12460-
dc.description.abstractПеревагою запропонованої конструкції змішувача-дозатора екструдера є підвищення якості змішування компонентів, можливість додаткового перемішування, зниження енергоємності та спрощення конструкції, що дозволить підвищити якість продукції, що випускається і знизити експлуатаційні витрати екструзійного обладнання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 145-147-
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectвиготовлення сухих сніданківuk
dc.subjectметод екструзіїuk
dc.subjectзмішувач-дозатор екструдераuk
dc.titleОбргунтування конструкції змішувача-дозатора екструдера у кондитерському виробництвіuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf343.1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.