Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12460
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тішин, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-27T08:59:07Z | - |
dc.date.available | 2020-11-27T08:59:07Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12460 | - |
dc.description.abstract | Перевагою запропонованої конструкції змішувача-дозатора екструдера є підвищення якості змішування компонентів, можливість додаткового перемішування, зниження енергоємності та спрощення конструкції, що дозволить підвищити якість продукції, що випускається і знизити експлуатаційні витрати екструзійного обладнання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 145-147 | - |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | виготовлення сухих сніданків | uk |
dc.subject | метод екструзії | uk |
dc.subject | змішувач-дозатор екструдера | uk |
dc.title | Обргунтування конструкції змішувача-дозатора екструдера у кондитерському виробництві | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.